HOĆU KOMENTARE!!! ludaci sa sjevera 2006/12/18 HOĆU KOMENTARE!!! HOĆU KOMENTARE!!!
18.12.2006.

SNAGA SJEVERA SNAGA SJEVERA

OVO VAM JE SNAGA SJEVERA NA JEDNOJ NEVAŽNOJ UTAKMIC. MNOGO SMO JAKI !!!!!!!!!MNOGO SMO JAKI !!!!!!!!!

18.12.2006.

Veldin Muharemović

Veldin Muharemović je bočni igrač Sarajeva. U prošloj sezoni mnogi su mu puno stvari prigovarali, ali ove igra perfektno. Fudbalom se počeo baviti još od ranog djetinjstva u Fudbalskoj školi Bubamara. Ove sezone bio je jedan od bitnijih igrača naše mlade reprezentacije sa kojom nažalost nije ostvario plasman na EP. Poželimo mu mnogo sreće i uspjeha u daljoj karijeri.

18.12.2006.

FIFA Rang lista

Sarajevo 315. u svijetu

Wiesbaden, 04.09.2006. (FENA) - Evropski i španski nogometni prvak, katalonski velikan Barcelona, preuzeo je vodeću poziciju na svjetskoj kupskoj rang listi, koju objavljuje Međunarodna fedaracija za nogometnu istoriju i statistiku (IFFHS), sa sjedištem u njemačkom Wiesbadenu. Barcelona je s vrha liste potisnula italijanski Inter iz Milana, koji je sada dijeli treću poziciju s pobjednikom Kupa Libertadores, Internacionalom iz brazilskog Porto Alegrea. Na drugom mjestu još jedan španski klub - Sevilla. Među 350 najboljih klubova svijeta jedini rangirani predstavnik Bosne i Hercegovine je FK Sarajevo, koji se nalazi na diobi 315. mjesta. Zanimljivo je da se na 12. mjestu nalazi nas ovogodisnji protivnik iz Kupa UEFA, Rapid

18.12.2006.

Zanimljivost

Sarajevo zatprano ponudama

 Prema izjavama direktora Sarajeva, Nihada Baljaka, klub s Koševa zatrpan je pozivima menadžera, skauta i trenera, koji se svakodnevno interesiraju za usluge Vuleta Trivunovića, Ajdina Maksumića i Veldina Muharemovića.
Trivunović, Maksumić i Muharemović su zaista traženi fudbaleri. Ponude za naše reprezentativce stižu svakodnevno, a mi ćemo naravno izabrati najbolju. – izjavio je Baljaka.

Ne bih još govorio o imenima klubova, ali vam mogu reći par država iz kojih su se javili zainteresirani menadžeri, odnosno klubovi. Za Trivunovića se interesiraju iz Rusije, Hrvatske i Srbije, a za Maksumića i Muharemovića imamo nekoliko interesenata iz zapadnoeuropskih zemalja, rekao je direktor Sarajeva.