HOĆU KOMENTARE!!! ludaci sa sjevera 2007/02 HOĆU KOMENTARE!!! HOĆU KOMENTARE!!!
27.02.2007.

Organizovani put u Bihać

Prvenstvo se nastavlja 3. marta kad i Sarajevo igra utakmicu protiv bihaćkog Jedinstva. Saznajemo da je za ovaj put organizovan prevoz, a u pitanju su dva autobusa. Kako se utakmica igra u 13 sati, polazak će biti u 6 sati ispred Zemaljskog muzeja, a cijena povratne karte je 10 KM. Kontakt broj (za više informacija i rezervacije) je 061/521-814. U slučaju da bude više rezervacija osiguraće se i dodatni autobusi, stoga vas molimo da što prije rezervišete svoje mjesto kako bi na put krenuli u što većem broju

04.02.2007.

Sarajevo vs. Cibalia

Druga pripremna utakmica protiv Cibalije je završila u korist bordo tima i to rezultatom 2:1. Strijelci za naš tim su bili Repuh i Hasančić, a Musemić je, kao što se i radi na pripremama, pružio priliku i mladim i novim igračima da se pokažu. Svi su se dobro pokazali i na kraju donijeli pobjedu.

U prvih 45 minuta nastupili smo u sljedećem sastavu: Alaim, Zukić, Milošević, Suljević, Hadžić, Ihtijarević, Marsijano, Bučan, Repuh, Turković, Šaranović.

Drugo poluvrijeme: Fejzić, Šaraba, Škoro, Džakmić, Ferhatović, Grujić, Kurto, Pliska, Numanović, Hasančić, Obuća.

Sljedeća pripremna utakmica koja bi se trebala odigrati je protiv srbijanskog Čukaričkog u ponedeljak u 15h. Sutra su u planu obični treninzi, a naša ekipa je još u Medulinu.